Oldal kiválasztása

Utoljára frissítve: 2023.07.02. | Szerző: Online Vállalkozz

A legjobb ingyenes WordPress sablonok

 

Ebben a blog posztban azokat ingyenes WordPress sablonokat fogjuk megvizsgálni, amit 2020-ban a felhasználók a legjobbnak ítéltek.

Az ingyenesen elérhető sablonok használata sokak számára kockázatos döntésnek tűnhet. Ez érthető.

A prémium témák általában hibátlan, tiszta kóddal készülnek. Biztosított a folyamatos technikai támogatás a fejlesztői csapat részéről, akik készen állnak a felmerülő problémák megoldására is.

A WordPresst használva, bizonyára gyakran hallod azokat az észrevételeket, melyek szerint a webhelyek ingyenes témái kockázatosak. Reális lehet ez a veszély azoknál a sablonoknál, amit amatőrök tervezték, ráadásul ezekre jellemző még a fejlesztői támogatás teljes hiánya.

Sok esetben ez igaz, ezért fontos meggyőződnöd arról, hogy az általad használt ingyenes téma jól van megtervezve, és számíthatsz a fejlesztők részéről arra, hogy a támogatás folyamatosan biztosítása megoldott .

Van azonban néhány ingyenes WordPress-téma, amelyeknél ezek a kockázatok garantáltan nem fordulnak elő és túl vonzóak ahhoz, hogy ne vegyünk róluk tudomást.

Néhány közülük nem csak jól néz ki, hanem funkcionálisabbak is, mint egyes prémium témák, amelyekért fizetni kellene.

Ez a témacsoport, amelyet ma megvizsgálunk – 77 ingyenes WordPress sablon, amelyet bátran használhatsz weboldalad elkészítése során.

Ezek az ingyenes sablonok, nem csak azoknak az embereknek, bloggereknek ideális akik hobbiként tekintenek a bloggerkedésre és szeretnének online megosztani gondolataikat anélkül, hogy egy vagyont költenének.

Kiváló választás lehet azon cégek számára is, akik most kezdik a működésüket és jelenleg más irányba akarnak befektetni.

A nagyszerű parallaxis hatásoktól kezdve, a gyönyörű megjelenésű foglalási szolgáltatásokig, ezeknek a témáknak számos olyan előnye van, amelyet kétszer is érdemes átgondolni, mielőtt egy újabb, fizetett téma meg vásárlásán gondolkodnánk.

Menjünk és folytassuk az olvasást, hogy megismerkedjünk a 2019-es piac legjobb ingyenes WordPress témáival.

 

1. AstraWP

 

 

Néhány mondatban nehéz lenne elmondani, mennyire univerzális az astra téma.

Ami meggyőző az a gyorsasága és egyszerűsége.

További fontos előnye a demo könyvtár, amelyből kiválaszthatsz egy kész oldalt és importálhatod. Ily módon nagyon rövid idő alatt rendelkezhetsz egy igazán elegáns webhellyel.

A téma integrálva van az Elementor és a Beaver Builder készítőjével (vizuális oldal készítők ).

A honlapon található video útmutató arról, hogyan lehet saját weboldalt létrehozni ezzel a témával.

Az Astra sablon nagyon univerzális, és a legtöbb weboldal számára alkalmas.

Több különböző wordpress sablonnal készítjük saját oldalainkat, és véleményem szerint ma ez az egyik legkiemelkedőbb.

Annak ellenére, hogy ingyenesen létrehozhatunk jól működő weboldalt, a téma lehetőséget kínál a prémium verzióra való frissítésre is.

Ezután kapunk további, kész oldalak kialakítását – nagyszerű fényképekkel , a fejléc és a lábléc szerkesztésének további lehetőségeivel, átlátszó vagy ragasztott fejléccel, különálló fejléc-kialakítással a mobil eszközökhöz, a mega menü és még sok más.

A sablon blogként és online áruházként is jól működik.

AstraWP

 

2. Helló téma

 

 

A Hello sablon egy nagyon friss termék az Elementor-tól, azok számára készült, akiknek nincs szükségük felesleges lehetőségekre, és elsősorban a weboldal sebességével törődnek .

Ezzel a varázslóval gyakorlatilag bármilyen webhelyet létrehozhat, tehát ha nagyon sok lehetőségre van szüksége és elkészítheti valami sajátját, ez a téma tökéletes lesz ehhez.

Ez nem azt jelenti, hogy nem fogja tudni használni a kész projekteket – amelyeknek nagyon sok van az adatbázisban. A téma nagyon “vékony”és megfosztva felesleges funkcióktól.

Az ingyenes verzió kiadása némi problémát okozhat a kezdőknek, ezért az ingyenes verziót különösen azok számára ajánlom, akik szeretik a kihívásokat  és érzik magukban a kalandvágyat, hogy belevágjanak a kód szerkesztésébe.

Az Elementor prémium verzióval is rendelkezik , amelyet figyelembe kell venni. Végül is webhelyünk befektetés, nem költség!

Vele együtt hozzáférhetünk még sok más, kész demóoldalhoz , valamint számos további opcióhoz és modulhoz, amelyeket az alap verzióban nem találunk.

Hello

3. OceanWP

 

 

Teljesen testreszabható téma, bármilyen célra.

Az OceanWP sokoldalú sablon, sokféle felhasználással, beleértve az e-kereskedelmet, az üzletet, a blogokat és a portfólió oldalakat. Különösen a fejlesztők élvezhetik ennek a gyönyörű és professzionális sablonnak a rugalmasságát.

Teljes szélességű statikus fejlécével és kiemelt borítóképével,modern kialakítású, nagyszerű animációkkal és interaktív szakaszokkal, valamint 13 demo opcióval és több mint tucat kiterjesztéssel rendelkezik. Mint ilyen, az OceanWP talán a legrugalmasabb lehetőség a listánkban.

Ha egy gyönyörű termékoldalt  kell készítened, ki kell emelned a legújabb blogbejegyzéseidet, vagy le kell írnod az  általad kínált termékeket és szolgáltatásokat, ez a sablon egy olyan lehetőség, amelyet érdemes megvizsgálni alaposabban.

OceanWP

 

4. GeneratePress

 

 

A GeneratePress jelenleg az egyik legnépszerűbb sablon rugalmasság és sebesség szempontjából.

Egy egyszerű többcélú téma, amely többnyire minden típusú webhelyre alkalmas. Tiszta és minimalista megjelenésű, teljes szélességű fejléccel, widgettezett láblécgel és különféle poszt formátumokkal rendelkezik.

A GeneratePress elsősorban számos testreszabási lehetőségről, az oldalkészítő támogatásáról és a nagyszerű elrendezés-vezérlő funkciókról ismert.

A sablon ingyenes verziójával vonzó, gyors és dinamikus dizájnt kszíthetsz, amellyel javíthatod a felhasználói élményt.

Ha ez még nem lenne elegendő a GeneratePress prémium verziójával, sok olyan kiegészítőt kaphatsz, amelyekkel webhelyeden több tucat elrendezést hozhatsz létre egyetlen kódsor írása nélkül.

GeneratePress

 

 

5. ColorMag

 

 

Gyönyörű téma az online magazinok és újságok számára, modern megjelenéssel és jól szervezett tartalommal.

A téma tiszta kialakítású, és közösségi linkeket, hirdetési tereket, színes címkéket, kütyüket és kiemelt csúszkákat kínál.

A ColorMag blogcímként is felhasználhatók, ha azt tervezed, hogy aktuális blogod egy másik szintre emeled.

ColorMag

 

6. SuperMag

 

 

Ingyenes WordPress téma online magazinokhoz, újságokhoz és blogokhoz, zsúfolt és színes honlappal és nagy, widgettezett lábléccel.

A téma újdonság-jelölővel, hirdetési szalagcímkékkel és bármilyen célra felhasználható. A SuperMag nagy mennyiségű tartalom és különféle postai formátumok kezelésére készült.

SuperMag

 

7. Neve

 

 

A Neve egy nagyon gyors és könnyen testreszabható többcélú sablon.

Ideális blogokhoz, kisvállalkozásokhoz, ügynökségekhez, vállalkozásokhoz és akár az e-kereskedelemhez is.

Az AMP-re optimalizált, így a töltési sebessége gyors és alkalmazkodik minden eszközhöz.

Ezenkívül a vizuális oldalépítőkkel is kompatibilis: Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, SiteOrigin és Divi.

Neve

 

8. Sydney

 

 

A Sydney egy erőteljes üzleti téma, amely ideális lehetőséget kínál a cégeknek, szabadúszóknak és ügynökségeknek egy fantasztikus online jelenlét létrehozására.

Sydney rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, mint például a hozzáférés az összes Google Betűkészlethez, teljes színvezérlés, elrendezés-vezérlés, logó feltöltése, teljes képernyős csúszka, fejléckép, ragadós navigáció és még sok más.

Ezenkívül Sydney biztosítja az összes építőelemet, amelyre szüksége van egy vonzó kezdőlap gyors létrehozásához.

Sydney

 

9. Customify

 

 

A Customize gyors, könnyű, érzékeny és rendkívül rugalmas többcélú téma, amelyet a SEO, a sebesség és a használhatóság szem előtt tartásával építettek.

A téma kiválóan működik bármelyik kedvenc oldalépítőddel, például az Elementor, a Beaver Builder, a SiteOrigin, ,a Divi, a Visual Composer stb.

Segítségévell bármilyen weboldalt felépíthetsz, például üzletet, üzleti ügynökségeket, vállalati, portfóliót, oktatási portált, tanácsadást, éttermet, és így tovább.

Customify

 

10. Hestia

 

 

A Hestia egy modern megjelenésű sablon, a kisvállalkozások és az induló vállalkozások számára. Jellemzője egy gyönyörű és modern felület, egyoldalas elrendezésre épül, és sok különböző demóval rendelkezik. A téma tökéletesen illeszkedik mind vállalati, mind kreatív célokra, mivel tiszta és rugalmas megjelenést, elegáns portfóliót  biztosít.

A Hestia teljesen érzékeny kialakítású, amely mindig mobilbarát marad, és tökéletesen megjelenik minden eszközön.

Ha gyorsan szeretnél elkészíteni egy fantasztikus megjelenésű tartalmat, és egyike vagy azoknak, akik ehhez  vizuális szerkesztőt használnak, jó hírem van.

A Hestia teljesen kompatibilis a WordPress szokásos vizuális szerkesztőivel : Divi, Elementor, Beaver Builder, Visual Composer és más népszerű oldalkészítőkkel.

Hestia

 

11. Zakra

 

 

A Zakra egy rugalmas és könnyű többcélú WordPress téma. Ez a téma tökéletes mind kreatív, mind üzleti célokra. Használható fantasztikus megjelenésű üzleti és vállalati weboldal, utazási blogok, divatblogok, kávézók, éttermek, e-kereskedelem és bármilyen weboldal létrehozására.

A téma az oldalépítő szem előtt tartásával épül fel, és támogatja az Elementort és más fontosabb oldalépítőket, hogy könnyebb legyen létrehozni vonzó webhelyeket a drag and drop segítségével. Elsődleges színbeállításokkal, fejlécstílusokkal, fejlett tipográfiával és 7+ widgetterületekkel rendelkezik. Ez a téma követi a legjobb SEO gyakorlatokat, amelyek révén eljuttatja a fontos tartalmat a keresőmotorokhoz.

Zakra

 

Share This