Oldal kiválasztása

Utoljára frissítve: 2019.12.31. | Szerző: Online Vállalkozz

Hogyan írhatsz hetente, akár több cikket is a blogodba

Ma azt mutatom meg, hogyan írhatsz hetente, akár több cikket is a blogodba

Az online térben biztosan szembesültél már Te is a publikál tartalom hatalmas mennyiségével és az ezt eredményező kemény versennyel. Ilyen körülmények között rendkívül fontos, hogy minden héten minél több, és minél jobb minőségű tartalmat tudjunk, létrehozni. Természetesen ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Ha arra vállalkozunk, hogy hetente 3-5 cikket írunk, akkor fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy ne égjünk ki a munkánk során.

A következetes és sikeres blog fontossága

Elfoglalt vállalkozóként valószínű, hogy nem könnyű időt találnod arra, hogy hetente több blog cikket meg tudj írni. Tisztában vagyok azzal is, hogy nem mindig könnyű új és izgalmas témákat találni hetente többször is.

Oké, miután felismerted és legyőzted ezeket a mentális akadályokat, a következő kihívás, amivel szembe kell nézned, az a blogcikkek tényleges megírása.

A nagyszerű tartalom létrehozása legtöbbször kihívást jelent, és az eredmények felmutatása is gyakran hosszabb időbe telik.

Ezen a ponton kíváncsi lehetsz, hogy másoknak hogyan sikerül hetente több blog posztot írni. Mindenekelőtt fontos, hogy megértsd, hogy azok akik hetente több blogbejegyzést is megírnak a vállalkozásuk számára, ugyanolyan emberek, mint te és én.

Nekik is számos feladatuk van minden egyes nap. Ugyanakkor a blogok írását elsődleges feladattá teszik. Ha Te is kiemelt fontosságú feladatként kezeled, akkora számodra is lehetővé válik.

Ha kíváncsi vagy arra,hogy miért kell hetente több blog cikket közzétenni, arra nagyon egyszerű a válaszom. Egy online vállalkozás egyik legfontosabb feladata a webhely forgalmának növelése, és az új kapcsolatok létesítése a weboldalunkra érkező érdeklődőkkel.

A tartalom, mint áru, hihetetlenül értékes, és nélküle vállalkozásod hosszú távon nem működhet eredményesen.

Egy dolgot azonban, meg kell értened! A tartalom gyártása során, nem fogod látni azonnal a pozitív eredményeket. Időbe telik (átlagosan 3–6 hónapba), hogy elkezdhesd élvezni a blog írásába fektetett munkád eredményeit. Viszont amikor ezt megtapasztalod, gyorsan rájössz, hogy érdemes volt várni.

Célok kitűzése

Minden vállalkozásnak, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet végez, meg kell határoznia azokat a célokat, amelyeket egy meghatározott időn belül el szeretne érni. Ez vonatkozik a vállalkozás blogjára, illetve a vállalkozással kapcsolatos egyéb célokra egyaránt.

Fontos egy ütemterv elkészítése, amellyel nyomon követheted a folyamatot. Látod amikor eléred azokat a mérföldköveket (vagy rész célokat), amelyeket az út során beépítettél a stratégiába, és ennek segítségével végül sikeresen teljesíted az általános célt.

Röviden: nagyon fontos, hogy a cél elérése előtt folyamatosan láthass magad előtt célt – ezek a részfeladatok céljai. Természetesen komoly idő és erőfeszítés szükséges, amíg eléred ezt a célt, de ha türelmes és módszeresen végzed az ehez szükséges feladatokat , akkor nem kétséges, hogy eléred a magad és vállalkozásod számára kitűzött célokat.

A másik dolog, amelyet fontos szem előtt tartani, hogy a heti blog posztok száma kevésbé fontos, fontosabb az, hogy rendszeresen publikálj . Nagyon fontos, hogy prioritásod rendben legyen, és keményen dolgozz a céljaid időben történő elérése érdekében.

Ha kellemetlenül érzed magad az írási folyamat során, nagyon jó módja annak, hogy megszeresd az írást és szokásoddá váljon, ha elkötelezed magad, hogy minden nap írsz valamit . Ez egy igazán kiváló módja annak, hogy megakadályozd az író blokkot, és így az íráskészséged soha nem rozsdásodik. Mindig kéznél lesz, és segítségül hívhatod, amikor szükség van rá.

Összegzés A vállalkozásának következetesen heti több blogjának közzététele gyakran jelent kihívást, és ez természetesen stresszes lehet. Nem akard olyan helyzetbe hozni magad, amelyben kiégnél egy ilyen intenzív írási ütemterv nyomásának hatására. Másrészt, ha több cikket írsz, a lehetőségeinek tárháza nyílik meg a vállalkozásod számára. Ez lehetővé teszi azt is, hogy egyre több embert elérj.

Hetente több blog bejegyzés írása egyrészt a célközönség számára jelent segítséget, mert nagy mennyiségű friss információval látod el őket, másrészt megalapozza a hírneved, erősíti a szakértői státuszod és megteremti a vállalkozásod tekintélyét.

Ha betartod az itt adott tanácsokat, akkor sikeresen elérheted azt a célt, hogy több blogot írj anélkül, hogy kiégnél.

Share This